Sponsors

Voetbalplaatjes Paradijs
www.voetbalplaatjesparadijs.nl / www.voetbalplaatjes.eu 

Hét platform voor ruil en inkoop van diverse voetbalplaatjes van merken als Panini, Topps, Merlin, Vanderhout, UpperDeck, Magic Box, Sphera, Monty's, Maple Leaf, Rookie trading Cards en nog heel veel meer! Tevens miniatuur voetbalpoppetjes en andere voetbal gerelateerde producten verkrijgbaar.

Stichting Idee In Uitvoering
www.stichtingideeinuitvoering.nl

De Stichting Idee in Uitvoering steunt financieel bewonersinitiatieven die leiden tot een plezierig woon- en leefklimaat. Daarvoor beoordelen we of een idee de woon- of leefomgeving verbetert en/of bijdraagt aan de sociale samenhang in wijken en buurten.

Gemeente Ede
www.ede.nl 


Officiële site van gemeente Ede met informatie over diensten en producten, het bestuur en de contactgegevens.

Special K9 Services
Special K9 Services | Facebook
Hoog risico Beveiliging - Objectbeveiliging 

Buurthuis De Meerpaal
www.meerpaalede.nl
Dit is een ontmoetingsplaats voor jong en oud in Ede-Zuid. Een wijk met veel nieuwbouw, waarin het prettig wonen is. U vindt bij De Meerpaal een gevarieerd aanbod van activiteiten, aansluitend bij uw wensen.

Van Huigenbos Bedrijfskleding
www.huigenbosbedrijfskleding.nl 
Bedrijfskleding voor elke branche en in elke maat, dat is wat wij met ons ruime, zorgvuldig geselecteerde assortiment kunnen bieden. Naast bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen. Hierdoor kunnen we voor elk gewenste toepassing een complete oplossing leveren. We adviseren u graag om een zo compleet mogelijk pakket aan te kunnen bieden.

Pure Dakwerken
www.puredakwerken.nl 
Voor al uw dakonderhoud, dakreparatie & dakvernieuwing in Ede en omgeving.
Heeft u lekkage en geen vertrouwen in uw dak meer en wilt u weer vertrouwen in uw dak krijgen? Pure Dakwerken helpt u hierbij.

Auke.nl (by Jordy)
www.auke.nl/index-auke-by-jordy.php 
Jordy Dekker is gediplomeerd fietstechnicus.
Door zelf te sleutelen aan zijn BMX ontstond Jordy's passie voor het vak.
Jordy kan alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte tweewielers uitvoeren. Hoogwaardige service en vakmanschap staan daarbij voorop.

Jumbo Hoog Maanen, Ede 
Jumbo.com/winkel/ede/jumbo-ede-hoog-maanen
Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, een groot assortiment én euro’s goedkoper. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Bij Jumbo doen we er alles aan om te zorgen dat lekker én gezond eten voor iedereen betaalbaar is.

Draagt u het BuurtPreventie Team een warm hart toe en wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb